keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Seppo Lehto ja Olli Heikkilä Sinimusta Viheroikeiston ehdokkaina Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa 2018. Osallistukaa.

Isänmaan valkoiset ehdokkaat ilman mustan tulevaisuuden hyväksyntää: Seppo Lehto ja Olli Heikkilä Sinimusta Viheroikeiston ehdokkaina Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa 2018. 

Osallistukaa Sinimustan Viheroikeiston ehdokkaiden tukemiseen äänestämällä ja levittämällä sanomaa ehdokkuudestamme somessa, kiitos.

Suomen on kiittäminen itsenäistymisestään Saksaa ja jopa natseja viime sodissa tuestaan miehittäjä-Ryssää vastaan. Natsismi ei ole ollut ongelma vain miehittäjä-Ryssä ja nykyinen matuinvaasio islamin kera http://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaalla.blogspot.fi
------------------------
Seppo Lehto vietti syntymäpäiväviikkonsa Tartossa syyskuun ensimmäisellä viikolla. Ohessa kuva 5.9.2018 Tarton yliopiston luonnontieteellisestä puutarhasta:
Kuva alla 8.8.2018  Tampereen Teknillisen yliopiston ruokalasta edarivaalien aloituskampanja yhteydessä odotellessa Olli Heikkilän saapumista paikalle:

Oppikaamme kunnioittamaan menneiden sukupolvien saavutuksia alistumatta matuinvaasioiden = ylipopulaatioiden vyörymiseen keskuuteemme elämään kustannuksellamme------
Oppikaamme toimimaan oikein niin pihoissa, puutarhoissa kuin kansakuntaamme uhkaavien vaarojen suhteen: Kansakunnan metsuri käytettävissänne keskuuteemme tulleen roskainvaasion pysäyttämiseksi. Luonto ei hoida edes rajumyrskyinä kaikkea tarvittavaa. Ottakaamme äärimmäiset keinot käyttöön kaataaksemme roskainvaasiot ja papittarensa keskuudestamme 
http://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.fi eduskuntavaaliehdokas historioitsija Huk Seppo Lehto. 

Ohessa toiminnan mallia videolla: Katso opettavainen kansakunnallinen video miten pitäää toimia mm liian lähelle istutettujen puiden suhteen:

----------------------------------------
Seppo Lehto juhli 56 vuotissyntymäpäiviään nauttien valkoisesta ympäristöstään Tartossa ilman loisia ympärillään. Kuva Tarton yliopiston luona olevan saksalaisravintolan luota missä oli oikein hyvää ruokaa ja olutta virolaisneito Pillen tarjoillessa ruokaa mikä oli oikein kiitettävää.
-----

https://sinimusta-viheroikeisto.blogspot.com/

--------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti