perjantai 2. syyskuuta 2022

Oikeanlainen poliittinen päätöksenteko pyrkii pitkäjänteisyyteen, vaikkei aina onnistuisikaan ennakoimaan kaikkea. Tekevälle sattuu, se on hyväksyttävä niin yrittäjyydessä kuin muussakin arjessa. Se että laitetaan tavallinen yrittäjä / kansalainen ikuiseen ulosottoon, missä viedään kaikki kannusteet, ei ole kansan, eika kansantaloutemme etu, vaan riippakivien tekoa muiden taakaksi

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto ja vainotulet 16.6.2007 Totuus miehittäjä-Ryssästä vaatii toimintaa eli aluepalautuksia kaikille miehittäjä-Ryssän sotarikosten ja miehityksistä kärsiville kansoille / valtioille.


Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa historioitsija Seppo Lehto ottaa kantaan tuoden näkemyksiinä omalla listallaan eduskuntavaaleissa 2023 tai mahdollisella yhteislistalla Sinimusta Viheroikeisto aiempien yliopistovaalien tapaan

AKS:n ja isänmaallisen oikeiston arvot raittius ja päihteiden karttaminen keskiöön kansakunnallemme

Oikeanlainen poliittinen päätöksenteko pyrkii pitkäjänteisyyteen, vaikkei aina onnistuisikaan ennakoimaan kaikkea. Tekevälle sattuu, se on hyväksyttävä, niin yrittäjyydessä kuin muussakin arjessa. Se että laitetaan tavallinen yrittäjä / kansalainen ikuiseen ulosottoon, missä viedään kaikki kannusteet, ei ole kansan, eikä kansantaloutemme etu, vaan riippakivien tekoa muiden taakaksi. 

Vaaliteemani eduskuntavaaleissa 2023 kokonaisen Suomen kansallisen edun puolustaminen aluepalautuksin miehittäjä-Ryssältä, maahanmuuttopolitiikassa vain samoilla arvoilla olevia ihmisia esim ukrainalaisia, järkevä verotuksen muuttaminen Eestin verolakien mukaiseksi, se olisi oikeaa taloudenpitoa sekä yrittäjyyden ja työnteon edellytysten parantamista jokaiselle, kun yhdistetään lainsäädäntöön myös USA:sta tuttu 3 vuoden velka-akordi eli velkojen mitätöinti 3 v velkasaneerauksen jälkeen. 

Yhteiset verovarat on käytettävä alkuperäkansamme hyväksi, ei erilaisin Kirgisia tupakkavalistus tai Afrikan  ylipopulaatioiden tänne rahtaamisille. Afrikan Sarven somaleilla on tilana koko Itä-Afrikka jo nyt. Ei pidä tukea alueemmen siirtomaaksi muuttamista. Tavallisen välinpitämättömän ihmisen arkea ei voi auttaa, jolleivat myös itse aktivoidu tuomaan asioitaan julki vaikenemisen sijasta. Turhat puheet tavallisen ihmisen keskiöstä voi unohtaa, sillä jos edellytyksiä ei luoda niin mikään ei eten. 

Eduskuntavaaliehdokas Lehto Seppo eduskuntavaaleissa 2023 Pirkanmaalla Tampere Nokia Lempäälä Kangasala Ylöjärvi Pirkanmaan ykkösvaihtoehto tervejärkisiin ratkaisuihin
Suomalaiset aiemmat isänmaan perusarvot ovat ollett puolustamisen arvoisia, nykyisin tuppaa unohtumaan mikä on olennaista. Suomalaisten rehellisyys ei pitkälle kanna, jos annetaan itseään kusettaa ryssäläisellä / bryssäläisellä valhekielellä maamme velkaannuttamisen tärkeydestä ja maahanmuuton kasvattamisesta, alkuperäkansan velkaantuessa ja elintason pudotessa.

Seppo Lehto Huk historioitsija moniosaaja monessa mukana
2.9.2022 Tampereella matkalla eduskuntaan ajattelevien ihmisten tuella eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla 2023

Islamisaation vastustaminen kuuluu ilman muuta yhteiskuntamme perusarvoihin, ympärileikkaukset, lapsimorsiamet edustavat pimeää keskiaikaa, noitavainoja etc.

Open to Parliament Lehto Seppo eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com


-------------------------
----------------

Sinimusta viheroikeisto Tampereen mahdollinen eduskuntavaalilista kun ehdokkaita enempi kuin 1 eduskuntavaaleissa 2023. = Ilmottautumisia vapaussoturi@gmail.com kautta yhteislistan saamiseksi kasaan.

Tausta: Sinimusta Viheroikeisto Seppo Lehto ja Olli Heikkilä Tampereen yliopiston edustajistovaaleissa 2018 (Ei pikkumustissa)
Valintasi = Valkoinen tulevaisuus Suomesssa suomalaisille, mustaa tulevaisuutta ei halunne kukaan vaikka kaamos lähestyy. 
Sananvapausmielenosoitus oli 21.10.2017 klo 12 Tampereella. Kiitoksia osallistuneille ja kiitos kannatuksestanne yliopistovaaleissakin äänenne antaville
-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti